Over ons

K.S.C. heeft zich tot doel gesteld communicatie over heel de wereld mogelijk te maken.
Communicatie tussen mensen maar ook tussen mens en machines,via voice en/of data verbindingen via de diverse satellieten.
Deze communicatie kan van tijdelijke aard zijn of permanent, via telefoon en/of data modems.
K.S.C. one-stop-shop voor satellietcommunicatie en ict.

potsdock

Beam 9555 Dock
De Beam PotsDOCK 9555, een Iridium 9555-dock, is een zeer uitgerust dockingstation voor de Iridium 9555-handset dat kan worden gebruikt in verschillende maritieme, transport- of vaste locatietoepassingen, waardoor de functionaliteit van de 9555-handset aanzienlijk wordt uitgebreid. Intelligente POTS-interface Dankzij de intelligente RJ11/POTS-interface kunnen standaard bedrade, draadloze of DECT-handsets worden gebruikt of als alternatief worden gekoppeld aan een PBX-systeem met standaard bel-, bezet- en kiestonen. PotsDOCK 9555 heeft ook een ingebouwde Bluetooth-module voor spraakconnectiviteit, samen met een intelligente tracking- en waarschuwingsrapportagefunctionaliteit. De waarschuwings- en volgmodule kan worden geconfigureerd ter ondersteuning van periodieke peilingen of rapportage van noodwaarschuwingen.

nog vragen ? neem contact met ons op via Contactextreme

Potsdock extreme

De Beam PotsDOCK Extreme, een Iridium 9575-dock, is een zeer uitgerust dockingstation voor de Iridium 9575-handset dat kan worden gebruikt in verschillende maritieme, transport- of vaste toepassingen en breidt de functionaliteit van de 9575-handset aanzienlijk uit. Intelligente RJ11/POTS-interface Dankzij de intelligente RJ11/POTS-interface kunnen standaard bedrade, draadloze of DECT-handsets worden gebruikt of als alternatief worden gekoppeld aan een PBX-systeem met standaard bel-, bezet- en kiestonen. Er is ook een speciale privacy-handset die rechtstreeks op het Dock kan worden aangesloten.nog vragen ? neem contact met ons op via Contact

isatdock

Isatdock 2 voor Isatphone 2

De Beam IsatDock2 LITE, het enige door Inmarsat gecertificeerde dock voor de IsatPhone 2, is een basisdockingstation voor de Inmarsat-satelliethandset dat kan worden gebruikt in verschillende maritieme en transporttoepassingen, waardoor de functionaliteit van de handset wordt uitgebreid. Bluetooth-verbinding De IsatDock2 LITE maakt spraakoproepen mogelijk via de ingebouwde Bluetooth van de handset of een optionele privacy-handset die eenvoudig op het dock is aangesloten.


nog vragen ? neem contact met ons op via Contact
our Services

Verkoop, verhuur en installatie van satellietcommunicatie apparatuur
Iridium/Inmarsat/Thuraya satelliet telefoons en satellietmodems
Ontwikkelen van satelliet service/diensten op klantenspecificatie
Inmarsat C activatie, deactivatie, GMDSS en LRIT testen

Get in touch !

K.S.C.
Jan v Eijckgracht 28
5643 TA Eindhoven
Nederland
Bezoek/afhalen uitsluitend op afspraak
Wij spreken Nederlands, Engels en Duits
(+31) 040 2111730
  • image
  • image
  • image